REMARIS POS

Remaris POS fiskalna blagajna namjenjena je u kafićima, restoranima, objektima brze prehrane – dakle svugdje gdje su brzina rada i pouzadnost - nužnost.

Komunikacija sa poreznom upravom je u potpunosti automatizirana – što znači da ste u svakom trenutku sigurni da se računi fiskaliziraju bez potrebe za Vašom intervencijom bilo koje vrste.

Kupovinom našeg rješenja u kompletu dobivate sve module koji Vam trebaju:

 • podržan rad sa tipkovnicom i touch screenom
 • robno poslovanje i financijsko stanje zaliha
 • back-office za administraciju podataka i izvještaje

Moderno doba je doba informacija i ugostiteljske blagajne trebaju slijediti trendove. Ovom aplikacijom omogućavamo nadzor nad ugostiteljskim objektom čak i kada vlasnik nije za računalom ili u kafiću. Nadzor kafića javlja na mobitel kada je storniran račun, ispisan promet – kada je blagajna upaljena ili ugašena. Čak i dojavlja pogrešnu upisanu šifru vlasnika!

Remaris Mobile se instalira na mobitel ili tablet sa Apple iOS ili Android operativnim sustavom te pruža pristup podacima sa blagajne, i sve u realnom vremenu.

Jednako tako i knjigovodstvo dobije pristup financijskim izvještajima na blagajni. Zaboravite prenošenje traka sa dnevnim prometom, prebacivanje na memorijski stick i slično. Jednom kada knjigovodstvu autorizirate pristup – podaci su im dostupni putem Interneta. Knjigovodstvo jedino treba imati podržani web preglednik i pristup Internetu.

PREGLED REMARIS APLIKACIJE

Kojim podacima možete pristupiti putem Remais aplikacije:

 • Pregled trenutnog prometa (iznos, artikli, prodaja po konobarima)
 • Izvještaji o prodaji za bilo koji datum
 • Uvid u stanje zaliha materijala
 • Izvještaj o vremenu paljenja/gašenja blagajne, ispisu i zaključenju prometa itd.
 • Nadzor rada blagajne – kada je blagajna upaljena ili ugašena, pogrešno upisana šifra, ispisan promet, storniran račun itd.
 • pregled računa u realnom vremenu. Kako se računi izdaju, tako se prikazuju u aplikaciji (poput virtualne kontrolne trake)

One thought on “REMARIS POS

 1. Elvira Herega says:

  Molim vas ponudu i uvijete za najam fiskalne blagajne računalo na touch s printerom i aplikacijom. Koja je dimenzija ekrana? Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *