O BRENDIRANOJ OPREMI

O nama

Naše veliko iskustvo u prodaji bilježi da se MyBar razvio u jednog od vodećih hrvatskih dobavljača brandiranih barskih proizvoda. Radeći s nekim od vodećih svjetskih marki, pomno smo razvili asortiman koji odgovara u svim sektorima ugostiteljstva kao što su pivovare, vinarije, distributeri alkoholnih i bezalkoholnih pića, cideri, male destilerije i drugi.

Tehnika ispisa

Razvili smo vlastiti ekskluzivni asortiman markiranih proizvoda koji se odnose na pića, uključujući kible, tacne, bokale, barsku opremu, cocktail opremu i drugo. Svi su ovi proizvodi pažljivo dizajnirani kako bi postigli maksimalan utjecaj na robnu marku, a mi koristimo našu revolucionarnu tehniku digitalnog ispisa u cijeloj boji Photofoil ™.

Naš sveobuhvatan asortiman proizvoda za ugostiteljstvo omogućuje da osiguramo prepoznatljivost robne marke, istovremeno nudeći kvalitetu i funkcionalnost. Naša misija je pružiti najvišu kvalitetu ispisa na plastičnim dijelovima s niskim troškovima i najkraćim vremenom. Da bismo postigli uslugu svjetske klase, razvili smo naše jedinstvene Photofoil ™ digitalne tiskane prijenose.

POS – point of sale

POS (Point of Sale) materijal je promotivni materijal koji prati proizvod na prodajnom mjestu. Izuzetno je učinkovit alat ako je dobro osmišljen i pravilno postavljen a svrha mu je da privuče pažnju potrošača i poveća interes za određenom robnom markom ili brandom na tržištu.

POS materijali imaju moć stimulirati i povećati prodaju na prodajnom mjestu čak i za 50%, Osim toga dobro osmišljenim POS materijalima snažno se i trenutno blokira konkurencija.