Pravne napomene

Svako korištenje www.mybar.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka MOJBAR2018 d.o.o.

MOJBAR2018 d.o.o. uložit će razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.mybar.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. MOJBAR2018 d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.maskice.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima MOJBAR2018 d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.MOJBAR2018 d.o.o. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije.MOJBAR2018 d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.